Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Jest mi słabo

Kategoria: Lekarze i placówki medyczne » Specjaliści
Autor Wypowiedź

chory
Wysłany: 11:37 (06.12)
Witam! Mam 19 lat Cały czas jest mi słabo i od czasu do czasu boli mnie serce i kuje mnie coś w klatce piersiowej.
Ciśnienie mam różne ale nie większe niż 145/90 Byłem u lekarza rodzinnego i dał mi skierowanie na badanie krwi i moczu. Wyniki nic nie ujawniły a lekarz powiedział e to może być stres. Przy wysiłku fizycznym zaczyna kręcić mi się w głowie i czuję że zemdleje. Jak byłem mały wykryto u mnie jakiś szmerek na sercu ale badania nic złego nie wykazały.
Proszę o radę.

maniek
Wysłany: 13:44 (11.12)
dobrze byłoby skonsultować się a kardiologiem.!

basia
Wysłany: 19:31 (18.12)
Ja miałam podobnie, lekarz stwierdził że to z nerwów przed maturą. Dodatkowo mdlałam, ze względu na niski poziom hemoglobiny. Ale na szczęście wszystko wróciło do normy. Jeśli wykryto u ciebie szmer na sercu i boisz się, że może to być z nim związane, skontaktuj się z kardiologiem.

zolza
Wysłany: 09:01 (19.12)
tu się nie ma czego bać tylko jak najprędzej skontaktować się z lekarz, bo potem może być za późno:(

chory
Wysłany: 15:08 (16.01)
Witam! Lekarz powiedział że to stres. "Basia" po ilu miesiącach ci przeszło bo mnie męczy od końca października i na razie nie przechodzi ?

abcfg
Wysłany: 08:08 (05.02)
może faktycznie najlepiej ograniczyć stres do minimum i obserwuj rezultaty...

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone