Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

ból kolana

Kategoria: Lekarze i placówki medyczne » Specjaliści
Autor Wypowiedź

eliza
Wysłany: 21:52 (10.10)
mam 16 lat pomimo tak młodego wieku boli mnie kolano przy wchodzeniu po schodach i większym nacisku na tą nogę. czy to przez to ze miałam nogę w gipsie około 4 lat temu? a może mam jakiś stan zapalny. chociaż nie jest ono spuchnięte. proszę o pomoc

maniek
Wysłany: 14:16 (13.10)
najlepiej by było jakbyś skontaktowała się z lekarzem, na pewno pomoże. ja od jakiegoś czasu tez miała bóle w kolanie i nasilały się przy zginaniu,okazało się, że przyczyną było przeskoczenie rzepki.

fredka
Wysłany: 08:57 (18.11)
z kolanem nie ma żartów. mój kuzyn zlekceważył bóle, bo aż tak mu to nie przeszkadzało a jak się juz nie dało wytrzymać to było za późno. chłopak ma 20 lat vi grozi mu endoproteza kolana:-(

matea
Wysłany: 10:04 (19.12)
Radzę się udać do ortopedy, on postawi najbardziej pewną diagnozę.

akli178
Wysłany: 15:29 (04.01)
zgadzam się z mateą :)

hijkl
Wysłany: 11:42 (12.03)
Można poczytać artykuł o domowych metodach leczenia. tj. http://www.tel-med.pl/pl/dictionary/9/288/bol-kolana

zolza
Wysłany: 18:14 (14.03)
polecam artykuł : http://www.tel-med.pl/pl/article/1/artykuly-medyczne/145/bol-kolana
i marsz do ortopedy!!!

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone