Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Rak wątroby- pomoc

Kategoria: Lekarze i placówki medyczne » Specjaliści
Autor Wypowiedź

yunika1390
Wysłany: 16:53 (24.05)
Cześć. Błagam o pomoc. Miesiąc temu okazało się, że mój tata ma nowotwór wątroby o średnicy 12 cm. Wyszło przypadkiem, nie odczuwał żadnych szczególnych objawów. Trwają badania, ale wiadomo,że jest on raczej nieoperacyjny, nie ma też szans na przeszczep. Lekarz wspominał o chemioterapii, ale był raczej sceptyczny. Nie można się jednak poddać, dlatego szukam wszelkich adresów, kontaktów,szpitali, klinik,lekarzy,specjalistów....itd. Błagam pomóżcie. Jeśli macie podobne doświadczenia, czy może znacie jakieś sposoby pomocy,piszcie.

cicik
Wysłany: 14:29 (25.05)
poczytaj: http://www.tel-med.pl/pl/section/32/wygraj-walke-z-choroba-nowotworowa

piotrek_b
Wysłany: 19:26 (30.05)
mój tata walczy z rakiem płuc, też nieoperacyjnym, nadzieję pokładamy w chemii.

mamuska
Wysłany: 20:55 (17.08)
ja słyszałam, że dość skuteczne są naświetlania.

hijkl
Wysłany: 16:05 (25.03)
ale najlepiej chyba jest takie kwestie omawiać z lekarzem ;)

zolza
Wysłany: 07:46 (28.03)
W takich sytuacjach zalecany jest kontakt z lekarzem. My możemy pisać i radzić ale to i tak nic nie pomoże:-/

tina
Wysłany: 15:48 (28.03)
Mogę tylko współczuć, o wszystkim zadecyduje lekarza, takie fora nie są kompetentne jeśli chodzi o tak poważne schorzenia.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone