Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Okulista - Poznań

Kategoria: Lekarze i placówki medyczne » Specjaliści
Autor Wypowiedź

jovka
Wysłany: 07:32 (22.04)
Czy gdziekolwiek w Poznaniu można się w miarę szybko dostać do okulisty?

sara21
Wysłany: 11:34 (23.04)
to zalezy czy NA kasę czy ZA kasę

jovka
Wysłany: 10:23 (28.04)
Nic dodać, nic ująć :D No tak, za kasę to wszędzie da radę. Chociaż zdarzyło mi się prywatnie czekać, uwaga, miesiąc

piotrek_b
Wysłany: 19:44 (29.04)
trzeba naprawdę posprawdzac wiele przychodni, żeby trafić na dobry termin. Ja szukałem innego lekarza i obdzwoniłem z 5 czy 6 miejsc, ale znalazłem prawie "od ręki"

Nastka
Wysłany: 19:36 (02.05)
Ja już nawet nie próbuję na kasę, bo to się mija z celem...

magik
Wysłany: 16:25 (27.05)
kwestia tego na jakiego lekarza się trafi. Sa jeszcze lekarze, którzy przyjmują naprawdę z powołania i zalezy im na pacjencie.

renaata
Wysłany: 21:17 (28.05)
Ciekawe, że są takie specjalizacje, gdzie po prostu zawsze są ekstremalne kolejki. Np dermatolog i okulista właśnie.

bas_ka
Wysłany: 20:42 (29.05)
bo do nich nie potrzeba skierowania, więc do dermatologa można iść z byle pryszczem

renaata
Wysłany: 15:10 (02.06)
Tak, ciekawe też ile osób zapisuje się w kilka kolejek na raz i robi w ten sposób "sztuczny tłok" na listach oczekujących.

marlena905
Wysłany: 09:29 (29.12)
To prawda, gdyby stworzono system umożliwiający zapisanie się tylko w jednej poradni, kolejki byłyby dużo krótsze. Tymczasem w przypadku szybszej konsultacji jesteśmy skazani na wizytę prywatną.

maniek
Wysłany: 19:50 (02.01)
jak ta nasza kochana służba zdrowia będzie działać tak jak do tej pory, to możemy się już nie doczekać takich udogodnień. Zal:((

aleksi
Wysłany: 20:17 (10.01)
O takim systemie tylko się mówi,ale nie robi się nic w kierunku, żeby go stworzyć. Masz pieniądze będziesz zdrowy, nie masz-będziesz chory. Kompletnie tego nie rozumiem jak można rejestrować się w styczniu na.. grudzień. Przecież tj chore!

basia
Wysłany: 21:08 (18.01)
Jak się okazało moja najbliższa poradnia, do której zawsze chodziłam, nie ma kontraktu na ten rok.... brak mi słów

zolza
Wysłany: 10:42 (19.01)
jakaś paranoja z tymi poradniami. Nie dość, że większość poradni nie podpisała kontraktu, to już otrzymałam informację, że rejestracja odbywa się na druga połowę roku :-((

marioluuu
Wysłany: 13:57 (21.05)
Jeżeli ktoś pilnie potrzebuje okulisty, to może zapomnieć o to szybkim terminie w ramach NFZ... Moja mama w końcu musiała iść prywatnie...szkoda słów. Ale możemy tylko marzyć,że będzie lepiej.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone