Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Ginekolog Poznań

Kategoria: Lekarze i placówki medyczne » Specjaliści
Autor Wypowiedź

prima
Wysłany: 08:48 (15.05)
Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego ginekologa?

Pati_81
Wysłany: 21:46 (20.05)
Ja mogę polecić dr Macieja Wiza - znam opinię kilku jego pacjentek i bardzo go chwalą..

studentka
Wysłany: 11:49 (14.07)
polecam dr Chojnickiego Andrzeja z os. Bolesława Śmiałego w Poznaniu. Super lekarz, bardzo delikatny, poza tym zajmuje się endokrynologią-ginekologiczną. Serdecznie Polecam

kruszonka
Wysłany: 08:30 (22.09)
Ja Korzystam z uslug dr. Wędrychowicza na os. Rzeczypospolitej. Ma krótkie terminy i można z nim rozmawiać bez skrępowania. Polecam

gosia
Wysłany: 10:24 (09.10)
A jeśli ktoś jednak woli kobietę lekarza to proponuje p. Grażynę Kozłowska, przyjmuje na hetmańskiej. Miła Pani, zna się doskonale na tym co robi.

ciekawska
Wysłany: 17:06 (17.10)
Mam nadzieję że ginekolodzy których podałyście, oprócz tego że są dobrymi specjalistami, to mają również odpowiednio wyposażone gabinety...? parę razy zdarzyło mi się trafić fatalnie, gdzie lekarz nie wykonał poprawnie żadnego badanie bo nie miał porządnego sprzętu.

krysia78
Wysłany: 11:55 (01.11)
Z wymienionych powyżej znam tylko p. Kozłowska i do niej pokierowałabym każdego kto oczekuje profesjonalnej opinii i wszystkich potrzebnych badań. Ale z tego co wiem to na hetmańskiej przyjmuje tez inna pani ginekolog, widziałam ją parę razy, sprawia wrażenie bardzo sympatycznej osoby.

Wiolka
Wysłany: 16:06 (02.12)
niestety bywają jeszcze gabinety słabo wyposażone, takie funkcjonujące od wielu lat. Placówki nowo powstałe, nowoczesne mają już nowoczesny sprzęt i oferują szeroki wachlarz badań.

iwi
Wysłany: 09:50 (28.01)
Ja do tej pory nigdy nie miałam problemu z ginekologami. Zawsze w miarę normalny termin, badania wykonane, obsługa spoko,a wszystko na NFZ :).

abcfg
Wysłany: 15:52 (30.03)
Nie ma co narzekać na naszą służbę zdrowia!! :D

basia
Wysłany: 10:34 (07.04)
Chcąc mieć pewność wysokiej jakości sprzętu warto wybrać gabinet gdzie przyjęcia są w ramach praktyki prywatnej jak i na NFZ. Oczywiście jeśli chcesz pójść na NFZ.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone