Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

zdrada- czy warto wybaczyć?

Kategoria: Zdrowie » Seks i Antykoncepcja
Autor Wypowiedź

freddy
Wysłany: 19:09 (07.10)
na szczęście ten problem nie dotyczy mnie, ale niestety mojego przyjaciela, postanowił wybaczyć dziewczynie skok w bok, ale nie potrafi odbudować tego zwiążku. Czy warto dalej w to brnąć?

bas_ka
Wysłany: 12:05 (09.10)
ciężki temat, a uniwersalnej recepty na złamane serce niestety jeszcze nie ma.

agusia
Wysłany: 20:01 (20.10)
przykro mi to mówić, ale potem to już nie to samo, ciężko odbudować zaufanie

renaata
Wysłany: 23:55 (11.12)
Zawsze można spróbować udać się na jakąś terapię dla par. Skoro już stało się coś takiego, to może świadczyć o bardziej złożonym problemie. Moim zdaniem, jeśli obydwoje chcą nadal rozmawiać, jest nadzieja na wspólną przyszłość...

fredka
Wysłany: 12:17 (04.02)
zrobiła to raz, to zrobi i drugi.... nie warto dalej brnąć w taki związek, nigdy nic dobrego z tego nie będzie a zaufanie jest trudno odbudować!

maniek
Wysłany: 16:01 (09.02)
dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi!!! Ja próbowałam aż trzy razy i nic z tego!!!

Wiolka
Wysłany: 18:40 (14.02)
za każdym razem gdy ona nie odbierze telefonu to się chłopak zadręczy myślami co ona teraz robi... bez sensu

cicik
Wysłany: 10:29 (03.09)
co jak co, ale zdrady nigdy bym nie wybaczyła!!! najgorsze co może być, a przede wszystkim oznaka słabości

matea
Wysłany: 21:03 (21.12)
Zdradziła raz-zdradzi i drugi-święte słowa. Jeśli zdradziła to być może szuka czegoś innego niż w związku miała.

zolza
Wysłany: 21:06 (02.01)
zdrady nigdy się nie wybacz, nawet gdyby bardzo bolało!!!

matea
Wysłany: 17:38 (17.01)
Boleć na pewno będzie, zawsze boli.

hijkl
Wysłany: 13:50 (24.01)
Zdrady się nie wybacza !!!

marlena905
Wysłany: 18:01 (02.02)
Zawsze jest ryzyko, że zdrada może się powtórzyć, ale jeśli para bardzo się kocha, można by pomyśleć o terapii dla par o której wspomniała już Renaata. Czasami warto przemyśleć decyzje o ostatecznym odejściu. Ważna jest szczera rozmowa.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone