Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Schizofrenia - największe wyzwanie psychiatrii
28 styczeń 2012
Omamy, urojenia, apatia - to tylko niektóre z objawów choroby psychicznej jaką jest schizofrenia... Różnorodność zaburzeń sprawia, że postawienie właściwego rozpoznania w przypadku schizofrenii jest trudne i często wymaga dużego zaangażowania lekar...

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

zapachy pobudzające zmysły

Kategoria: Zdrowie » Seks i Antykoncepcja
Autor Wypowiedź

Wiolka
Wysłany: 20:00 (12.02)
Niedługo Walentynki, jakim zapachem wypełnić dom, aby pomóc sobie pobudzić zmysły faceta??

diabetyczka
Wysłany: 20:51 (16.02)
na mojego działają owocowe. To chyba indywidualna kwestia.

renaata
Wysłany: 13:52 (17.02)
Słyszałam, że pachuli i ylang ylang są uważane za afrodyzjaki, ale osobiście nie przepadam za nimi. Są bardzo słodkie wiec pewnie również nie każdemu panu przypadną do gustu ;).

freddy
Wysłany: 16:45 (17.02)
podobno czekolada jako dodatek do potraw jest afrodyzjakiem, może więc i zapach czekoladowy podziała??

gosia
Wysłany: 18:17 (25.02)
Może to będzie dokładnie jakiś intensywny zapach, ale my kochamy robić sałatki. Zapach pomidorów nawet cebuli a do tego sosy do sałatek ;) Zawsze jak je robimy jest gorąco. Ale jak widzę każdy ma inne ulubione aromaty.

Nastka
Wysłany: 15:06 (02.03)
No nieźle :D Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić romantycznej atmosfery w zapachu cebuli ;)

piotrek_b
Wysłany: 19:52 (29.04)
może mało męskie... ale ja lubię róźany zapach:)

friko
Wysłany: 16:29 (17.05)
Mój mężczyzna uwielbia zapach kadzidełek, choć to podobno bardzo rzadka przypadłość ;) Szczególnie lubimy zapach patchouli albo drzewa sandałowego ;)

freddy
Wysłany: 09:58 (22.03)
ja się zgodze z gosia. no może nie koniecznie cebula czy czosnek,a le zapachy wspólnie przygotowywanych posiłkow.

cicik
Wysłany: 20:40 (28.03)
różne zapachy działają na każdego, na mnie osobiście działają kadzidełka o zapachu czekolady i pomarańczy, a na mojego chłopka pobudzająco wpływa zapach mięty, łącząc te trzy zapachy jest zawsze bardzo przyjemnie:-)

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone