Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Ceny insuliny

Kategoria: Leki » Leki A-Z
Autor Wypowiedź

lekus_98
Wysłany: 13:52 (30.01)
Hallo,
czy slyszeliście coś o lekach dla diabetyków za 1 gr??? Podobno apteka za grosze w płocku je w takiej cenie sprzedaje, a ja mieszkam 40 km od Płocka i nie wiem czy to prawda;/. A nie ukrywam, że było by to swietne rozwiązanie.

diabetyczka
Wysłany: 20:26 (08.02)
to zależy od promocji w aptece, ja chciałam dziś kupić insulinę i w jednej aptece kosztowała 19 zł, a w innej kupilam w promocji za 1 grosz.

tertis
Wysłany: 13:11 (22.02)
Bardzo możliwe, że tak jest, bo ja mieszkam niedaleko od Knurowa i tam na witosa kupuję insuliny i paski po groszu w tej samej sieci (apteka za grosze) więc pewnie tak jest, możesz zawsze przedzwonić do apteki, numery masz na ich stronie aptekazagrosze.com.pl i zapytać dokładnie co i jak.

maniek
Wysłany: 19:02 (02.03)
potrzebuje czegoś na skurcze mięśni, piłam magnez, żelazo i nic nie pomaga.... pomóżcie!!!

bas_ka
Wysłany: 09:02 (10.03)
sok pomidorowy!!

maniek
Wysłany: 16:33 (10.03)
dzięki..wypróbuje

nuncja
Wysłany: 11:09 (19.03)
A wracając do insuliny za grosz to w płocku są dwie apteki przyjazne diabetykom, na gałczyńskiego oraz królewieckiej. Obie są sieci Apteka za Grosze. Można tam kupić kilka rodzajów insuliny właśnie za 1 grosz oraz paski do pomiaru cukru w takiej samej cenie. Nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale pewnie też tam są apteki tego typu

freddy
Wysłany: 09:15 (22.03)
a jeszcze niedawno tvn straszyło, że apteki z tanimi lekami znikną.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone