Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

na kaca

Kategoria: Leki » Leki A-Z
Autor Wypowiedź

diabetyczka
Wysłany: 20:20 (20.12)
zbliża się Sylwester i karnawał- czas wzmożonego imprezowania. Czy macie jakieś sposoby na kaca? a może można zrobić coś zapobiegawczo, by go wyeliminować, zmniejszyć jego objawy?

Wiolka
Wysłany: 14:02 (23.12)
jak kładziesz się spać (jak nie zaśniesz niespodziewanie pod stołem) wypij dużo wody- tyle ile dasz rade, zapobiegnie to nadmiernemu odwodnieniu organizmu.

Nastka
Wysłany: 08:13 (25.12)
Witaminki albo napój izotoniczny. A najlepiej nie dopuścić do powstania kaca hehe... Alkohol jest złyyy bo ma kalorie i tuczy ;)

piotrek_b
Wysłany: 21:37 (25.12)
nie pić na pusty żołądek, to się źle kończy

mamuska
Wysłany: 14:17 (28.12)
nie pic wcale:) Zapobieganie to najlepsza metoda

bas_ka
Wysłany: 09:04 (10.03)
wprawdzie już po karnawale, ale radzę po imprezie przygotować sobie na rano wodę i alka-prim

piotrek_b
Wysłany: 13:24 (11.03)
do tego prysznic i trochę wysilku fizycznego

freddy
Wysłany: 09:20 (22.03)
ja staram się tak pić, zeby uniknąć kaca, nie lubie się upijać

fredka
Wysłany: 20:34 (28.03)
popieram, trzeba pić z głową:-)

maniek
Wysłany: 12:14 (31.03)
alkohol tylko szkodzi zdrowiu!!! najlepiej wcale nie pić:-)

diabetyczka
Wysłany: 10:50 (04.04)
a próbował ktoś środków typu 2kc albo coś takiego? Działa?

Wiolka
Wysłany: 20:52 (15.04)
podobnie jakbyś w czasie picia brała witaminę c., a wychodzi taniej:)

Wiolka
Wysłany: 11:48 (23.05)
hehe ostatnio w telewizji widziałam sondę uliczną na temat leku na kaca. Najlepsza wypowiedź: "seta i dwa piwa" :-))))

mamuska
Wysłany: 09:03 (24.05)
co do takich metod to sie panowie powinni wypowiedzieć, z tego co się orientuję to oni częściej to praktykują:)

agula
Wysłany: 16:09 (27.05)
jesli chodzi o 2KC to nie jest dobre bo podczas picia trzeba pamiętać o zażyciu tych tabletek. To nie działa tak że weźmie się jedną przed piciem i lajcik. Tylko podczas picia co 2 godziny chyba trzeba zażywać kolejną jakoś tak. W teori looz ale w praktyce jakoś nie realne bo jak już się osoba upiję to raczej nie będzie pamiętać żeby kolejną tabletkę wziąć.

cicik
Wysłany: 17:35 (28.05)
mój kumpel ostatnio praktykował wodę z kiszonych ogórków i o dziwo pomogło:-)

piotrek_b
Wysłany: 19:28 (30.05)
agula, jak ktoś się spije do nieprzytomności to nic nie pomoże na kaca, ale kilka piwek tak nie zaciemnia umysłu. Jak będzie kogoś w kieszeni uwierał listek z tabletkami, to będzie pamiętał:)

franky
Wysłany: 07:48 (01.06)
Dla mnie najlepszym sposobem na powrót do rzeczywistości po udanej imprezie jest rano prysznic i tłuste, obfite śniadanie. ...Jakoś nie jestem zwolennikiem brania tabletek na kaca ;/

Wiolka
Wysłany: 13:26 (02.06)
o wodzie od ogórków to już za dzieciaka słyszałam mity, ale sama jakos nie próbowałam.

sara21
Wysłany: 16:51 (06.06)
podobno kefir się pije na kaca.

poprzednia strona [1]  2 następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone