Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Schizofrenia - największe wyzwanie psychiatrii
28 styczeń 2012
Omamy, urojenia, apatia - to tylko niektóre z objawów choroby psychicznej jaką jest schizofrenia... Różnorodność zaburzeń sprawia, że postawienie właściwego rozpoznania w przypadku schizofrenii jest trudne i często wymaga dużego zaangażowania lekar...

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Leki z zagranicy

Kategoria: Leki » Leki A-Z
Autor Wypowiedź

jovka
Wysłany: 23:27 (11.04)
Jak to jest ze sprowadzaniem leków zza granicy? Czy każda apteka może to zorganizować? Czy trzeba mieć jakieś specjalne pozwolenia, czy wystarczy recepta?

grzegorz79
Wysłany: 12:59 (15.04)
To coś takiego jest w ogóle możliwe? Nawet jeśli np. w Polsce taki lek nie jest dopuszczony do obrotu?

mamuska
Wysłany: 13:19 (16.04)
siostra kupiła ostatnio w aptece lek, ktory mial polsko-rosyjskie opakowanie, ale ulotka była po polsku i lek był dużo tańszy niż typowo polski w innych aptekach.

jovka
Wysłany: 21:26 (20.04)
Generalnie chodzi mi raczej o takie leki, które są dostępne tylko za granicą.

sara21
Wysłany: 11:58 (23.04)
z tego co wiem to trzeba miećzgode z ministerstwa na sprowadzenie takiego leku, ale jest to mozliwe.

jovka
Wysłany: 09:09 (28.04)
To może w takim razie łatwiej samemu przejechać się i przywieźć? Tylko nawet nie wiem, czy tak wolno.

piotrek_b
Wysłany: 19:46 (29.04)
ale czy polska receptę zrealizujesz ot tak za granicą?

jovka
Wysłany: 16:12 (30.04)
Słyszałam, że to zależy od kraju. W sumie lepiej by było jak najbliżej...

diabetyczka
Wysłany: 20:41 (30.09)
tylko czasem czas gra bardzo ważną rolę, i nie można czekać na zgody z urzędów.

magik
Wysłany: 15:58 (21.11)
a jeśli mogę sam pojechać i za granicą kupić lek, to nie byłoby problemów z przejazdem przez granicę z takim lekiem??

mamuska
Wysłany: 11:37 (28.01)
wyczytałam, że jeżeli lek jest dopuszczony do obrotu w kraju, z którego się go sprowadza, to nie trzeba mieć pozwoleń.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone