Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

plaster na rany w sprayu ?...

Kategoria: Leki » Leki A-Z
Autor Wypowiedź

ninka
Wysłany: 15:00 (16.08)
to się nazywa patent ;P

jovka
Wysłany: 13:29 (17.08)
Ja nie wiem czy to zastosowanie można potraktować jako komplement dla tego produktu... ;)

sara21
Wysłany: 11:55 (23.08)
ale napewno jako komplement dla tego Pana za pomysłowość!

maniek
Wysłany: 16:16 (29.07)
a słyszał ktoś o aplikatorze tamującym krew? ostatnio się z tym spotkałam

franky
Wysłany: 08:15 (09.08)
Ja jeszcze o takim czymś nie słyszałem ale chętnie się czegoś więcej dowiem od was:)

cicik
Wysłany: 11:22 (11.08)
czytałam ostatnio o Opatrunku hemostatycznym CELOX A w aplikatorze, podobno bardzo dobry, tylko cena mnie przeraziła, ok.135,00 zł

franky
Wysłany: 15:42 (21.08)
Ciekawe czemu aż tak go wycenili... spora cena ;/

cicik
Wysłany: 18:23 (25.08)
tez mnie ta cena zastanawia, tym bardziej, ze nic specjalnego w sobie opatrunek nie zawiera!

paprotka
Wysłany: 09:32 (28.08)
Z tego co udało mi się wyczytać w internecie to środek o którym wspomniał Cicik jest do zatamowania bardzo dużych, silnych krwawień, na przykład ran postrzałowych.

ania951
Wysłany: 14:48 (25.02)
taki specyfik może być przydatny jeżeli chodzi o dzieci, ale najlepiej zapytać chociażby farmaceuty :D

poprzednia strona 1  [2] następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone