Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Ibuprom czy Paracetamol?

Kategoria: Leki » Leki A-Z
Autor Wypowiedź

Nastka
Wysłany: 09:48 (31.01)
oj, raczej na pewno nie to samo. Paracetamol w ogóle działa słabiej, ale jest ponoć bezpieczniejszy dla dzieci.

freddy
Wysłany: 17:58 (31.01)
mają inny skład, inną substancję czynną.

Wiolka
Wysłany: 11:50 (23.05)
ostatnio trafiłam na tabletki, które mają w składzie i ibuprofen i paracetamol... pomogły:)

hijkl
Wysłany: 08:33 (29.02)
Na pewno pomogły, pewnie kopa dają :D

efarmed
Wysłany: 12:45 (20.03)
Zapraszamy do zapoznania się z portalem i forum oraz zachęcamy do aktywnego udziału w jego tworzeniu!
www.efarmed.pl
http://forum.efarmed.pl/

lolin
Wysłany: 17:38 (22.03)
Ibuprom jest silniejszy, paracetamol zawiera chyba m.in apap i wiadomo jakie jest jego działanie-jak dla dzieci ;).

marioluuu
Wysłany: 19:25 (18.05)
Dość często mam bardzo silne bóle głowy i wtedy pomaga mi tylko IBUPROM. Paracetamol jest bezskuteczny w moim przypadku.

basia
Wysłany: 08:09 (19.05)
Teraz nie musimy już wybierać pomiędzy tymi dwoma substancjami- jest preparat o nazwie Metafen, który zawiera ibuprom i paracetamol.

zolza
Wysłany: 13:37 (20.05)
ktoś wpadł na bardzo fajny pomysł aby połączyć te dwa specyfiki:))

poprzednia strona 1  2  [3] następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone