Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Schizofrenia - największe wyzwanie psychiatrii
28 styczeń 2012
Omamy, urojenia, apatia - to tylko niektóre z objawów choroby psychicznej jaką jest schizofrenia... Różnorodność zaburzeń sprawia, że postawienie właściwego rozpoznania w przypadku schizofrenii jest trudne i często wymaga dużego zaangażowania lekar...

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

tabletki powiększające biust

Kategoria: Leki » Leki A-Z
Autor Wypowiedź

Andy_21
Wysłany: 17:27 (09.05)
tak jak w temacie - czy znacie i polecacie?

prima
Wysłany: 12:17 (20.05)
Pierwsze słysze :) Ale jakoś wierzyć mi sie nie chce zeby dzialaly...

ziom
Wysłany: 21:53 (25.05)
ja widziałem kiedyś na discovery jak gościu chciał być kobietą. On dostawał chyba jakieś hormony, ale rzeczywiście piersi mu trochę urosły. Oczywiście nie na tyle, żeby był z nich zadowolony, więc i tak poddał się operacji zrobienia (powiększenia) piersi.  

studentka
Wysłany: 08:08 (16.07)
Takich tabletek nie ma, chyba że chodzi o hormony o których pisał kolega ziom.

anka21
Wysłany: 13:58 (02.10)
Czy takie kuracje hormonalne wiążą się z jakimiś poważniejszymi skutkami ubocznymi? A może znacie jakieś alternatywne metody?

agusia
Wysłany: 15:34 (05.10)
może przeczytaj to:
http://www.tel-med.pl/pl/article/1/artykuly-medyczne/100/powiekszanie-piersi---cztery-sprawdzone-metody

bas_ka
Wysłany: 13:08 (07.11)
kuracje hormonalne to ingerencja w calą Twoją gospodarkę hormonalną anka21. Ja bym nie ryzykowała, a i tak duże biusty sa już niemodne, a natura jest górą!!!

Madzia_P
Wysłany: 19:16 (07.11)
A może po prostu zamiast zjadać jakieś podejrzane tabletki lepiej zainwestować w porządny biustonosz! Przecież jakby metody mało inwazyjne naprawdę działały to nikt by się nie poddawał operacjom.

gosia
Wysłany: 19:52 (24.11)
Ciekawe. Naprawdę wierzycie w coś takiego. Przecież jak by takie tabletki działały to większość by je brała. Zgadzam się Madzią_P!!

bas_ka
Wysłany: 17:42 (26.11)
też fakt, Madzia masz rację. Oglądałam kiedyś Brytyjski program na temat "biuściarek", kobiet (zazwyczaj można jest spotkać w butikach z bielizną) które odpowiednim doborem biustonosza mogą zdziałać cuda!!

friko
Wysłany: 16:28 (17.05)
Zgadzam się! Tabletki mogą zrujnować wątrobę, a dobry biustonosz może zdziałać cuda! W galeriach handlowych co jakiś czas organizowane są konsultacje bra-fitterek, które dobierają właściwy rozmiar ;)

sara21
Wysłany: 19:12 (21.05)
ooo o tym nie wiedziałam, chętnie wybrałabym się na taką konsultację.

renaata
Wysłany: 08:16 (27.05)
Jeśli te tabletki na powiększanie biustu to taka kompletna ściema, to zastanawiające jest, dlaczego w wielu aptekach można znaleźć pokaźną półkę z takimi suplementami.

mamuska
Wysłany: 20:03 (27.05)
można zobaczyć też całe regały wręcz preparatów "odchudzających", ale bez diety i ćwiczeń i tak nie pomagają!!

frezja
Wysłany: 21:23 (14.09)
Na zadowalający efekt mają wpływ ćwiczenia, dieta a i doszłam do wniosku że i od wewnątrz należałoby wspomóc organizm to zaczęłam łykać Elevation plus. Nalezy pamiętać, że takie tabletki nie działają jak operacja plastyczna. One mogą poprawić jędrność i wygląd skóry i na tym to polega, bo jędrność to przy okazji wypełnienie. :)

cicik
Wysłany: 19:46 (15.09)
efekt widoczny większych piersi daje tylko operacja plastyczna;-( żadne tabletki i intensywne ćwiczenia niestety nie pomogą

ania951
Wysłany: 20:44 (22.01)
tabletki na powiększenie to może na pomniejszenie też znacie?? :D

zolza
Wysłany: 07:43 (23.01)
he, he na pomniejszenie to może być problem:-))

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone