Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

krem na sucha skórę

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

cicik
Wysłany: 10:30 (03.09)
czy może ktoś polecić na sucha skórę jakiś krem lub balsam. próbowała już rożnych sposobów nic nie pomaga?!

maniek
Wysłany: 14:51 (21.09)
polecam Mleko kakaowe z Ziai!!!

fredka
Wysłany: 09:49 (18.11)
ja od jakiegoś czasu raz na dwa tygodnie po kąpieli smaruję się jogurtem naturalnym. Może to śmieszne, ale skóra jest gładsza i przede wszystkim nawilżona. taki banalny sposób, a pomaga:-)

matea
Wysłany: 11:34 (20.12)
Jogurtem naturalnym? W jaki sposób on nawilża skoro musisz za chwile spłukać go z siebie kolejna porcją suchej wody ;)? Ja używam balsami nivea do skóry suchej (błękitny) i jestem zadowolona.

marlena905
Wysłany: 15:39 (20.12)
Polecam całą serię z linii Dove, super są żele(po których stosowaniu skóra jest gładsza w 7 dni- coś w tym jest;) i do tego balsamy do ciała- również do skóry bardzo suchej. W takim połączeniu uzyskasz upragniony efekt:)

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone