Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Bio-kosmetyki

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

inka83
Wysłany: 08:02 (22.08)
A co myślicie o stosowaniu biokosmetyków (na organicznych składnikach)? Czy są warte swojej ceny?

paprotka
Wysłany: 14:50 (23.08)
Szczerze powiem, że nie wiem za dużo o tego typu kosmetykach. Na pewno pojawiło się ich sporo na rynku i zawsze lepiej jest stosować/używać kosmetyki na bazie naturalnych składników niż wklepywać w siebie codziennie samą chemię...

fredka
Wysłany: 18:50 (25.08)
tez się zastanawiałam nad tego rodzaju kosmetykami, ale jest jakiś pewien lęk.
jeżeli ktoś się zdecyduje to proszę podzielcie się efektami.

franky
Wysłany: 08:01 (29.08)
A nie myślicie drogie Pani, że to kolejny sposób na wyłudzenia od Was pieniędzy ;>

maniek
Wysłany: 19:27 (29.08)
no tak pewnie znowu coś wymyślili aby ciągnąć kasę, a nie dbać o dobro konsumentów!

inka83
Wysłany: 14:44 (30.08)
Poruszyłam ten temat bo ostatnio używanie Bio- kosmetyków wydaje się być bardzo modne, dużo sławnych osób zachęca do ich stosowania, ale to rzeczywiście może być taki chwyt marketingowy ;/

maniek
Wysłany: 13:04 (31.08)
generalnie gwiazdy reklamują wszystko co możliwe, ale ja do tych BIO-Kosmetyków nie jestem przekonana, ale jeżeli ktoś się zdecyduje na użycie to może się podzielić refleksją :-)

marlena905
Wysłany: 21:12 (11.01)
Ja nie słyszałam nic o tych kosmetykach, czy mógłby ktoś przybliżyć temat?

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone