Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

podrażniona skóra po goleniu

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

piotrek_b
Wysłany: 13:15 (11.03)
ostatnio mam bardzo zaczerwienioną twarz po goleniu. Jakie balsamy po goleniu polecacie?

maniek
Wysłany: 19:47 (14.03)
NIVEA FOR MEN - polecam bardzo dobry

magik
Wysłany: 10:52 (16.03)
a ja wole loreal czy jakoś tak, kupiła mi go kiedyś dziewczyna bo spodobał jej się zapach.

cicik
Wysłany: 13:45 (16.03)
VICHY - podobno tez dobry, brat mój używa

magik
Wysłany: 20:07 (30.03)
ale pewnie drogi?

cicik
Wysłany: 12:55 (31.03)
cena kremu zaczyna się od 50,00 zł, ale jest bardzo dobry.

franky
Wysłany: 12:43 (07.05)
Również jestem zadowolony z całej serii Nivea for men ale tutaj dużo zależy od rodzaju skóry. Najlepiej przetestować kilka i wybrać dla siebie najlepszy.

marlena905
Wysłany: 08:10 (28.12)
Kupiłam ostatnio mojemu chłopakowi żel i wodę po goleniu z nivea for men dla wrażliwej skóry(w białych opakowaniach). Jest zadowolony i do tego woda po goleniu ładnie pachnie:)

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone