Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Schizofrenia - największe wyzwanie psychiatrii
28 styczeń 2012
Omamy, urojenia, apatia - to tylko niektóre z objawów choroby psychicznej jaką jest schizofrenia... Różnorodność zaburzeń sprawia, że postawienie właściwego rozpoznania w przypadku schizofrenii jest trudne i często wymaga dużego zaangażowania lekar...

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Prezent na Święta

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

zuza_k
Wysłany: 10:49 (02.12)
Czy dajecie w tym roku w prezencie bliskim jakieś ciekawe kosmetyki? Zachęcam do dzielenia się pomysłami.

freddy
Wysłany: 20:31 (03.12)
ja chciałbym mojej partnrce kupic jakis ekskluzywny perfum, boję sie jednak, że nie trafię z zapachem.

Madzia_P
Wysłany: 08:39 (04.12)
Szczerze nie polecam kupowania perfum. Nawet jeśli wiesz jaki zapach podoba się tej drugiej osobie zawsze istnieje ryzyko że nie będzie pasował.

tomasz76
Wysłany: 17:40 (04.12)
Oj tak, łatwo nie trafić w cudze gusta. Może bezpieczniej zdecydować się na podarowanie bonu prezentowego? Z drugiej strony, to jest wtedy trochę takie bezosobowe, więc też ma swoje minusy...

jovka
Wysłany: 21:11 (04.12)
Fajną opcją są też karnety do gabinetów kosmetycznych. Tylko tam raczej z góry wybiera się zabiegi które mają być sprezentowane.

bartosz
Wysłany: 12:25 (05.12)
Niekoniecznie musisz z góry ustalić jakie to są zabiegi. Ja wykupiłem karnet na określona kwotę i żona sama wybierze sobie co by chciała.

darek88
Wysłany: 15:36 (05.12)
Mój ojciec dostał raz super prezent, kosmetyki o których sam by nie pomyślał żeby kupić. Siostra dała mu serie kosmetyków przeciwzmarszczkowych dla mężczyzn. To było fajnym pomysłem bo nadal mało facetów dba o siebie w ten sposób :)

Nastka
Wysłany: 10:21 (08.12)
Możecie polecić jakieś gabinety kosmetyczne, gdzie można zakupić taki bon prezentowy?

piotrek_b
Wysłany: 17:27 (09.12)
też myślałem nad takim prezentem dla dziewczyny, ale obawiam się, że pomyśli sobie, że ja uważam, iż potrzebne jest jej poprawienie urody, a tak nie jest.

magik
Wysłany: 20:24 (10.12)
ja już kupiłem partnerce zestaw do kąpieli, lawendowy dla relaksu:-) kulki musujące, płyn do kąpielii i oliwkę do ciała.

agusia
Wysłany: 10:45 (11.12)
fajna opcja z tym gabinetem i zabiegami kosmetycznymi, piotrek- ja bym się nie obraziła, ale jeśli się boisz to wybierz zabiegi relaksujące

renaata
Wysłany: 17:41 (11.12)
Piotrek - ja też bym się nie obraziła :D Przecież nie chcesz jej sprezentować np. nowego nosa ;) tylko wizytę w salonie, która ma jej sprawić przyjemność. Może postaraj się delikatnie podpytać, jakie zabiegi by jej się spodobały.

jovka
Wysłany: 20:34 (11.12)
renaata - Ja mam akurat taki nos, że za nowy w prezencie też bym się nie obraziła :( ;) . Pytanie do Nastki: gdzie szukasz takiego gabinetu? W jakim mieście?

Nastka
Wysłany: 10:55 (16.12)
Kórnik i okolice, może być też Poznań.

piotrek_b
Wysłany: 20:11 (17.12)
dzięki dziewczyny za radę:-)

diabetyczka
Wysłany: 10:48 (18.12)
ja kupiłam mamie krem do twarzy, taki odpowiedni dla jej wieku, droższy, markowy, taki jakiego sama by sobie nie kupiła.

krysia78
Wysłany: 10:25 (19.12)
Jeśli chodzi o gabinety kosmetyczne i bony prezentowe to mi się bardzo spodobało, w prawdzie w poznaniu, ale polecam gabinet Uroda. Przystępne ceny, ładny wystrój całego gabinetu i na co najbardziej zwracam uwagę - miła, uprzejma obsługa.

Nastka
Wysłany: 11:05 (22.12)
krysia78 - Super, dziękuję. Poznań też jak najbardziej może być. :)

bas_ka
Wysłany: 20:13 (26.12)
no to teraz odwrotnie: Czy dostaliście jakies kosmetyki na święta? i czy będą wam przydatne??

tomasz76
Wysłany: 13:56 (28.12)
Zestaw kosmetyków Yves Rocher Altika. Dyskretny, neutralny zapach. (W przeciwieństwie do niektórych męskich kosmetyków, które zapachem potrafią zwalić z nóg zaraz po otworzeniu opakowania :) ).

poprzednia strona [1]  2 następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone