Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Męskie kosmetyki

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

iwi
Wysłany: 07:32 (31.01)
Wczoraj zupełnie przez przypadek trafiłam w drogerii na półkę z kosmetykami męskimi. Muszę stwierdzić, że to droga impreza. Krem Nivea nawilżający kosztował 2 razy tyle niż ten którego ja używam!

kamila
Wysłany: 19:18 (05.03)
Często płacimy za firmę, chociaż wydaje mi się, że jakość i cena produktów nivea idą w parze.

hijkl
Wysłany: 07:01 (06.03)
Nie prawda! Ja korzystam z najprostszego z możliwych kremów nawilżających i jest najlepszy, bo korzystałam już z wielu i tylko ten mnie zadowala a wydaje na niego zaledwie 5 zł za 600 ml ;D

aleksi
Wysłany: 13:33 (06.03)
Jaki to krem? :)

ania951
Wysłany: 19:29 (07.03)
Ale męskie kosmetyki są rewelacyjne!!! I ten zapach Grrrrrr :D

tina
Wysłany: 19:36 (22.04)
Perfumy męskie są the best! Szkoda, że damskie tak pięknie nie pachną ;).

zolza
Wysłany: 12:22 (23.04)
niektóre damskie tez są ładne:) Ja uwielbiam incandessence z AVONU

poprzednia strona 1  [2] następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone