Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Schizofrenia - największe wyzwanie psychiatrii
28 styczeń 2012
Omamy, urojenia, apatia - to tylko niektóre z objawów choroby psychicznej jaką jest schizofrenia... Różnorodność zaburzeń sprawia, że postawienie właściwego rozpoznania w przypadku schizofrenii jest trudne i często wymaga dużego zaangażowania lekar...

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Męskie kosmetyki

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

ziom
Wysłany: 21:57 (25.05)
Zapraszam do wymiany poglądów na temat kosmetyków dla mężczyzn, w końcu my też z nich korzystamy np: płyn po goleniu, perfumy, dezodoranty, kulki, kremy, itd.

michu31
Wysłany: 17:50 (26.05)
witam wszystkich. od jakiegoś czasu zacząłem korzystać z balsamu po goleniu firmy nivea i powiem szczerze jestem dość zadowolony, dlaczego dość spodziewałem się czegoś więcej po obejrzeniu reklam, ale cena do produktu wypada całkiem nieźle.

ziom
Wysłany: 11:10 (27.05)
Kolego michu31 też korzystałem z balsamu nivea, ale powiem szczerze nie przypadł mi do gustu. Nie nawilżał całkowicie skóry. Obecnie korzystam z płynu po goleniu gillette.  Jestem zadowolony ponieważ bardzo świeża skóra zostaje po zastosowaniu gillette.

Polecam

michu31
Wysłany: 10:09 (28.05)
kolego też stosowałem gilletta ale nie podoba mi się zapach, trochę przypomina tandetne kosmetyki. Wiem co do gustów nie dyskutuje się. Wyrażam tylko moje zdanie.

prima
Wysłany: 10:31 (28.05)
Słyszałam że kosmetyki firmy Dermika z serii dla mężczyzn są całkiem niezłe, więc może warto spróbować?

pawcio
Wysłany: 14:39 (29.05)
Witam wszystkich. Korzystam  z kosmetyków nivea i jestem bardzo zadowolony.

michu31
Wysłany: 18:30 (03.06)
A czy ktoś korzystał z kremów dla mężczyzn, jeżeli tak, to który jest dobry

ziom
Wysłany: 14:58 (04.06)
ja korzystam od kilku dni z loreala hydro energetic. Super krem-żel szybko się wchłania i nie jest tłusty, a poza tym super wygląda twarz po zastosowaniu jego. Polecam

pawcio
Wysłany: 17:24 (08.06)
Kolego ZIOM a jak reaguje na ten krem-żel skóra po goleniu.

ziom
Wysłany: 12:00 (12.06)
Krem-żel loreala jest super nie szczypie po nałożeniu, nie ma efektu kruszenia skóry, poza tym jest bardzo wydajny.

luk
Wysłany: 17:29 (14.07)
Witam kolegów. Mam pytanie czy któryś z was używał kosmetyków firmy AA? Jeżeli tak to proszę o jakiś krótki opis.

ziom
Wysłany: 21:43 (15.07)
witam kolegę luk. korzystałem z kosmetyków AA (krem do twarzy nawilżający) komentując krótko taki sobie. na początku po nałożeniu ok ale po godzinie może 2 cera wysuszona. poza tym strasznie dużo chemii jest w składzie tego kremu. jeżeli szukasz jakiegoś kremu to ten niekoniecznie

pawcio
Wysłany: 09:46 (21.07)
Polecam antyperspirant firmy AA, pozostałych kosmetyków nie używałem.

magik
Wysłany: 14:13 (09.10)
a co powiecie na temat kosmetyków Rexona Men?

grzegorz79
Wysłany: 18:52 (10.10)
Mogą być. Z antyperspirantów jednak osobiście polecam Nivea Silver - na prawdę skuteczny.

bartosz
Wysłany: 18:24 (12.10)
Dostałem raz na święta zestaw super kosmetyków - Loreal Men Expert. GODNE POLECENIA. Są również dla skóry wrażliwej, idealne na podrażnienia. Z antyperspirantów polecam Rexona Men, nie mam zastrzeżeń.

piotrek_b
Wysłany: 18:12 (14.10)
antyprespirant adidas, ten pomarańczowy przyjemnie pachnie no i jest skuteczny.

darek88
Wysłany: 17:37 (17.10)
Zgadzam się z piotrek_b. Antyperspiranty addidas - super skuteczne. :) Polecam ADIDAS ACTION 3 MEN PURE!

piotrek_b
Wysłany: 19:54 (19.11)
a jakie balsamy po goleniu??

aleksi
Wysłany: 08:47 (25.01)
Podobno antyperspiranty Rexony są skuteczne :).

poprzednia strona [1]  2 następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone