Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Soraya nawilżenie?

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

Anna79
Wysłany: 22:19 (12.05)
... dniem i nocą? czy próbowałyście!

ps. Foremniak powinna zostac krolową photoshopa;/

Milka
Wysłany: 11:11 (13.05)
hm, Foremniakowa faktycznie wygląda 20 lat młodziej, ale to zasługa tylko i wylacznie komputera i jego doibrego programu. A co do kremu? nie probowałąm, ale moze warto, aby wygladac tak jak Foremniak!

Teraz tylko zastanawiam się czy kupić ten krem czy moze program do obróbki:)
pozdrawiam!

studentka
Wysłany: 09:56 (23.06)
proponuję program do obróbki. Ostatnio widziałam na YouTobe filmik jak kobietę o sporej nadwadze zrobili na idealną modelkę.

Cuda!!!

ziom
Wysłany: 21:47 (15.07)
nie korzystałem, ale Foremniakowej nie lubię więc na pewno jest beznadziejny

sara21
Wysłany: 18:38 (07.10)
bez przesady, kiedyś stosowałam super krem Soraya z drobinkami zlota, niestety serie wycofano z produkcji i od czasu do czasu kupuję kkosmetyki soraya, wciąż jestem zadowolona. I nie dajcie sie nabrać na magię reklamy;)

gosia
Wysłany: 09:52 (09.10)
Ja używam kremu soraya z kolagenem i elastyną i muszę powiedzieć, że zauważyłam poprawę kondycji skóry. Jest tylko jedna wada, ale może akurat tak działa na mnie, po nałożeniu czuję się jak w masce... może mam zły rodzaj kremu..?

Wiolka
Wysłany: 21:03 (10.12)
Soraya minerały i witaminy - polecam do codziennej pielęgnacji:-) ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza i świetnie nawilża

basia
Wysłany: 11:28 (05.01)
Osobiście mam niemiłe wspomnienie, jeśli chodzi o krem soraya, bo miałam po nim uczulenie, ale mam nadzieje, ze tylko nielicznych to spotyka...

zolza
Wysłany: 13:46 (07.01)
jeżeli chodzi o nawilżające kremy, to ja osobiście polecam Ziaję.

kamila
Wysłany: 21:00 (09.01)
Zgadzam się z Zolzą, kremy Ziaji są super ! Można je dobrać do każdego rodzaju cery i dodatkowo mają przystępną cenę. Jest także seria dostępna tylko w aptece:)

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone