Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Schizofrenia - największe wyzwanie psychiatrii
28 styczeń 2012
Omamy, urojenia, apatia - to tylko niektóre z objawów choroby psychicznej jaką jest schizofrenia... Różnorodność zaburzeń sprawia, że postawienie właściwego rozpoznania w przypadku schizofrenii jest trudne i często wymaga dużego zaangażowania lekar...

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

sprawdzone samoopalacze

Kategoria: Uroda » Kosmetyki
Autor Wypowiedź

mama_antosi2007
Wysłany: 19:04 (06.05)
dziewczyny prosze o radę odnośnie samoopalaczy do jasnej karnacji, jakie wg. WAs są najlepsze (mogą byc i te drogie).

Andy_21
Wysłany: 21:10 (07.05)
no jak dla mnie to balsamy brązujące Lirene (kawowe), skóra jest idealna (nawilżona i jednocześnie opalona), nie pozostawiają smóg i do tego pięknie pachną:)

Milka
Wysłany: 20:04 (11.05)
hm, bardzo lubię samoopalacze z firmy oriflame. Te z avonu robią smugi;/

Anna79
Wysłany: 22:16 (12.05)
mam przed soba gazetę SHOW.
Wyróżnia samoopalacze takie jak;
CLINIQUE cena 95 zł
ZIAJA SOPOT cena 8.50 zł
DIVINE OIL SEPHORA cena 49zł
VICHY AUTO BRONZANT cena 62 zł
PAYOT 180 zł
AA oceanic cena 19,50 zł
GUERLAIN cena 222zł
BEBRONZER AVON cena 30zł
LANCASTER cena 105zł
LIRENE cena 14 zł

Ceny obejmują samoopalacze do twarzy, jakie są ceny tych do ciala? nie wiem

mama_antosi2007
Wysłany: 22:24 (12.05)
ziaja sopot był ok, bebronzer avon - masakra, lirene ok, ale za długo trzeba się smarować zeby był efekt a przy tym cięzko się go nanosi, ... nie mialam pojęcia, ze nawet są takie za 222 zł~. Dzieki za listę;)

Milka
Wysłany: 15:24 (13.05)
Lirene to zdaje się jest mleczko brązujące, dl;atego daje tak malo widoczne efekty od razu, samoopalacz widac od razu, ale zeby się dobrze rozprowadzil i nie bylo plam należy odpowiednio do tego przygotowac skórę, przede wszystkim;
- zluszczyc stary naskórek (zastosowac) peeling
- zastosowac balsam nawilżający
- nałóż kosmetyk
- dokladnie umyj dłonie

prima
Wysłany: 21:39 (14.05)
Jak dla mnie Lirene kawowy ma zbyt intensywny - aż duszący zapach !

Anna79
Wysłany: 21:59 (14.05)
ale to chyba jak kto woli, ja np uwielbiam lirene kawowy, lubię też balsamy silnie pachnące wanilią, choć nie zawsze. Są dni, ze wolę bardzije stonowane zapachy.

Anna79
Wysłany: 22:24 (15.05)
dzisiaj sama dostosowalam się do rad Milki, oczyscilam skóre i nalozylam preparat ziaja sopot. Zobaczymy jutro jakie beda efekty!

Pati_81
Wysłany: 21:42 (20.05)
Widać każdy ma inny gust.. Milka pisze że te z Avonu zostawiają smugi a ja jestem z nich baaardzo zadowolona!

studentka
Wysłany: 08:15 (16.06)
Ja również polecam samoopalacze oriflame.

gosia
Wysłany: 10:07 (09.10)
Ładna opalenizna jest ok. Ale co jeśli ktoś sie boi powstawania smug... Czy jest jakaś metoda dobrego nakładania samoopalaczy? a może lepsze są balsamy brązujące...?

gosia
Wysłany: 10:12 (09.10)
Ładna opalenizna jest ok. Ale co jeśli ktoś sie boi powstawania smug... Czy jest jakaś metoda dobrego nakładania samoopalaczy? a może lepsze są balsamy brązujące...?

ciekawska
Wysłany: 19:27 (10.10)
Balsamy może są fajne, ale długo trzeba czekać na efekty.

sara21
Wysłany: 16:33 (12.10)
można też wymieszać samoopalacz ze zwykłym pielęgnacyjnym balsamem do Ciała. Mniejsze ryzyko powstania smug, ale też delikatniejszy efekt.

Madzia_P
Wysłany: 08:44 (04.12)
Mam jasną cerę a chciałabym mieć ładnie opalona twarz, oczywiście nie chce żeby było wielkiej różnicy w porównaniu z reszta ciała. Widziałam w drogerii saszetki z chusteczkami nasączonymi samoopalaczem. Czy ktoś stosował coś takiego i czy w ogóle warto?

bas_ka
Wysłany: 15:22 (12.12)
kosmetyki tego typu mozna też dostac w solarium, razem z poradą jaki będzie dla nas najlepszy.

sara21
Wysłany: 10:54 (14.12)
też widziałam takie chusteczki, ale bałabym sie je zastosować, w obawie o powstanie smug, czy wyraźnych granic zastosowania takiego preparatu.

Madzia_P
Wysłany: 19:25 (14.12)
Fajnie by było trafić na takie solarium w którym siedząca tam pani miała czas na udzielenie Ci porady. A nawet jak by miała czas zdarza się tak że brakuje wiedzy na ten temat. W każdym bądź razie tak jest w tych małych, osiedlowych solariach..

mamuska
Wysłany: 19:31 (23.12)
nie zawsze, na moim osiedlu jest solarium, w którym- owszem oceniając "na oko"- Pani nie wpuści kogoś bladego lub o jasnej karnacji na długo i zawsze doradzi czas opalania.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone