Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Depilacja laserowa

Kategoria: Leki » Inne
Autor Wypowiedź

akli178
Wysłany: 20:42 (29.12)
Co sadzicie o depilacji laserowej np. pach?

matea
Wysłany: 18:35 (08.01)
Nigdy jej się nie poddałam, więc trudno mi się wypowiadać o jej skuteczności. Jeśli dla kogoś naprawdę uciążliwy jest fakt ciągłego golenia i odrastania włosów to chyba warto spróbować. Trzeba wziąć jednak pod uwagę koszt takiej depilacji i to, że często jeden zabieg nie wystarcza tylko należy go powtórzyć.

kamila
Wysłany: 11:27 (19.01)
Czy wiecie ile kosztuje koszt depilacji laserowej poszczególnych części ciała?

zolza
Wysłany: 13:45 (19.01)
ceny zaczynają się od 120 zł

akli178
Wysłany: 21:19 (20.01)
tak, to prawda że może to być kosztowne i na pewno na 1 zabiegu się nie skończy.. :)

abcfg
Wysłany: 07:55 (10.02)
moim zdaniem najlepiej pozostać przy tych standardowych metodach :) nie są kosztowne ale trzeba częściej brać sie za takie zabiegi :)

marlena905
Wysłany: 09:07 (14.02)
Możliwe, że zaoszczędziłabym na czasie spędzonym w łazience, ale raczej nie skuszę się na laser, skoro nie jest to jednorazowy zabieg.

hijkl
Wysłany: 19:16 (14.02)
Też racja, ja na pewno tyle pieniędzy nie wydałabym na takie zabiegi, skoro na 1 się nie skończy :)

matea
Wysłany: 09:53 (20.02)
Żeby efekt był zadowalający minimum 3 razy trzeba się takiej depilacji poddać.

ania951
Wysłany: 14:50 (25.02)
a to jest kupa kasy a ja wolę pieniądze tracić np. na ciuchy, idzie wiosna i wystawy kuszą :D ^^

hijkl
Wysłany: 11:39 (12.03)
Wiosna, wiosna, ale temat w sam raz dla pory jaka się zbliża :)

wiki_09
Wysłany: 21:12 (12.03)
A czy są jakieś skutki uboczne?

hijkl
Wysłany: 07:29 (21.03)
szczerze mówiąc to nie wiem, nie spotkałam się nigdy z jakimiś żalami w tej kwesti....
??

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone