Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Na koncentrację i niewyspanie :)

Kategoria: Leki » Inne
Autor Wypowiedź

agusia
Wysłany: 07:32 (22.02)
a ktoś próbował jakiś treningów umysłu u psychologa na koncentrację i pamięć? czy to jest skuteczne?

maniek
Wysłany: 16:36 (10.03)
już wiosna nie długo, czuć ją w powietrzu:-) duuuuużo słońca :-))

nuncja
Wysłany: 18:06 (20.04)
Na koncentrację wszyscy polecają spożywać dużo magnezu, podobno pomaga. Sama biorę jednak taki suplement diety bogaty w magnez ( nazywa się to doppelherz magnez b6 forte ). Nazwa dosyć skomplikowana, ale chyba faktycznie działa, ponieważ teraz znacznie lepiej sypiam i lepiej znoszę stresujące sytuacje. Kosztuje też grosze - jakieś 8 zł za to ostatnio zapłaciłam w aptece za grosze w płocku w taygerze na królewieckiej

bozena
Wysłany: 17:29 (08.05)
Ja próbowałam różnych leków na koncentrację ale jakoś nie zauważyłam u siebie żadnych zmian. Zawsze miałam też problemy z nauką bo nie potrafiłam się skupić na notatkach :) Na szczęście te lata już za mną :D

akli178
Wysłany: 20:25 (15.12)
Czy zna ktoś może metodę na to aby dłużej wytrzymać bez snu?? np. jak mam bardzo dużo nauki w nocy? (nie mówię tutaj o kawie, ponieważ już nie działa) :(

marlena905
Wysłany: 19:49 (17.12)
Nie przepadam za kawą, więc zastępuje ja pepsi lub colą, możesz wybrać wariant bez cukru. Na mnie działa, gdy muszę dłużej pracować,a brak mi sił. Oczywiście w wyjątkowych sytuacjach. "Sesji" nie polecam.

akli178
Wysłany: 07:31 (27.12)
dzięki za pomoc, ale jak sama mówisz, że na dłuższą metę nie działa to muszę znaleźć inne rozwiązanie dla mnie, ponieważ picie coli lub pepsi przez dłuższy czas może być negatywne i to bardzo na mój stan zdrowia :( jeszcze raz dzięki :)

basia
Wysłany: 21:11 (18.01)
Ja stosuje Plusz, wiecie, takie tabletki musujące z witaminami, dodają mi troszkę energii:)

akli178
Wysłany: 08:30 (09.02)
dzięki spróbuje:D

poprzednia strona 1  2  [3] następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone