Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Termy Maltańskie

Kategoria: Uroda » Fitness
Autor Wypowiedź

iwi
Wysłany: 09:52 (28.01)
Czy był ktoś z Was już na termach? Jakie ceny, jak wrażenia?

matea
Wysłany: 15:46 (02.02)
Ja się wybieram, ale coś nie mogę dotrzeć ;).

kamila
Wysłany: 18:20 (02.02)
Też nie byłam, ale słyszałam od znajomych, że jest świetnie, sama zamierzam wybrać się tam w najbliższym czasie:)

lolin
Wysłany: 15:01 (08.02)
Podobno sporo torów i część rekreacyjna też spoko :)

aleksi
Wysłany: 11:11 (17.02)
Generalnie jeśli chodzi o baseny to słyszałam, że jest spoko,ale sauna jest wspólna dla kobiet i mężczyzn i podobno jest taki nakaz korzystania nago. Myślę,że to niepoważne, bo nie każdy ma ochotę pokazywać się innym bądź tez kogoś obcego oglądać.

iwi
Wysłany: 19:51 (18.02)
A w strojach kąpielowych nie można wejść na tę saunę?

kamila
Wysłany: 11:15 (20.02)
Tak jak sobie obiecałam byłam na termach i muszę powiedzieć, że było bardzo fajnie, jest dużo miejsca w strefie rekreacyjnej, jest kilka zjeżdżalni, szkoda, że tylko jedno jacuzzi... Ale jako miejsce rodzinnego wypoczynku i zabawy jak najbardziej polecam:) Nie byłam w saunie, ale słyszałam, że jako strój obowiązuje ręcznik:)

marlena905
Wysłany: 10:12 (21.02)
Czytałam, że od 8 marca w każdą środę sauny będą dostępne tylko dla pań:)

matea
Wysłany: 14:55 (27.02)
Ja też słyszałam o tej akcji :). Dobrze, że pomyśleli o takim dniu :).

lolin
Wysłany: 14:31 (28.02)
Być może w środę się wybiorę na basen to zdam relacje ;).

lolin
Wysłany: 13:07 (01.03)
Część sportowa duża, 18 torów, czysto, dużo ratowników, na ścianach zamontowane czytniki czasu, żeby można było go kontrolować. Bilet ulgowy na 1h 9 zł, także uważam, że cena jest w porządku. Część reklamacyjną widziałam tylko z daleka, ale wydaję mi się, że szum wokół niej jest mocno przesadzony. Basen jak basen-dużo wody ;).

lolin
Wysłany: 13:09 (01.03)
Cennik: http://www.termymaltanskie.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=501&Itemid=265

aleksi
Wysłany: 08:25 (02.03)
A czy ktoś odwiedził "Świątynię Relaksu"? Sauny, łaźnie itd.?

zolza
Wysłany: 20:14 (03.03)
osobiście nie byłam, ale kumpela która odwiedziła saunę, była zbulwersowana faktem, iż obowiązuje strój "ADAMA", i panowie się z niczym nie krepują, a nie ma saun tylko damskich:-//

iwi
Wysłany: 07:58 (05.03)
Panowie to w ogóle mają luz blues, nie tylko jeśli o saunę chodzi ;). A co do cennika to uważam, że ceny na basen sportowy są przystępne, ale część rekreacyjna za droga.

aleksi
Wysłany: 09:04 (18.03)
Zgadzam się. Poza tym część rekreacyjna nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia.

wiki_09
Wysłany: 14:40 (20.05)
Czy był ktoś w części zewnętrznej basenu? Bo gdy ja byłam ta część nie była jeszcze udostępniona...

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone