Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Zumba

Kategoria: Uroda » Fitness
Autor Wypowiedź

agula
Wysłany: 09:43 (10.05)
Witam, czy ktoś z was próbował już swoich sił w takiej formie fitnessu??
Jest to zainspirowana latynoskimi rytmami fuzja tańca i aerobiku :)

paprotka
Wysłany: 16:20 (10.05)
Widziałam jakiś czas temu pokaz zumby w jednym z programów śniadaniowych. Wyglądało na rewelacyjną zabawę.

alisa
Wysłany: 08:27 (13.05)
Dla mnie ten rodzaj wyrabiania kondycji i sylwetki jest najlepszy :) połączenie przyjemnego z pożytecznym :) Byłam na pierwszych zajęciach i tak mnie to zafascynowało, że wykupiłam karnet. To połączenie aerobiku i tańca jak pisze agula, można się przy tym nieźle napocić. Z mojej strony polecam to każdemu :)

cicik
Wysłany: 10:23 (14.05)
czytałam o tym trochę i zastanawiam się czy się nie zapisać?!

inka83
Wysłany: 08:04 (15.05)
Może być całkiem ciekawie na takich zajęciach, a orientujecie ile trwa zumba? Bo z moją kondycją ostatnio jest kiepsko i 45 min bym jeszcze wytrzymała ale 90 min to już tak średnio ;/

paulla
Wysłany: 16:25 (17.05)
Z tego co wiem to trwa godzinę. Więc na pewno dasz radę :)

lolin
Wysłany: 13:48 (01.03)
Ja nie, ale moje koleżanki chodzą na zumbę i są bardzo zadowolone :). Zajęcia nie są wyczerpujące pod względem sprawnościowym, ale na pewno ważna jest kondycja.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone