Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

ćwiczenia na rzeźbę sylwetki?

Kategoria: Uroda » Fitness
Autor Wypowiedź

fredka
Wysłany: 09:31 (27.04)
czy ktoś może polecić jakieś ćwiczenia na odchudzanie albo rzeźbę sylwetki?

inka83
Wysłany: 17:00 (06.05)
Najlepiej jest ćwiczyć pod okiem trenera, który dobrał by Ci konkretny zestaw do twojej wagi i sylwetki ciała. Dla mnie dobrym rozwiązaniem był zakup płyty dołączonej do jednej z gazet. Włączałam ją sobie co drugi dzień, na 30 minut (oczywiście najlepiej robić to systematycznie) i pomogło. Dzięki tym ćw, przed poprzednimi wakacjami udało mi się doprowadzić moje ciało do porządku.

franky
Wysłany: 12:32 (07.05)
Na wyrzeźbienie sylwetki, zwłaszcza mięśni brzucha super jest program ćwiczeń, który nazywa się "6 weidera". Jak nazwa wskazuje składa się z 6 ćwiczeń, które z każdym dniem wykonywane są intensywniej. Trochę trzeba się przy nich napocić ale efekty są rewelacyjne.

fredka
Wysłany: 15:38 (11.05)
wielkie dzięki za pomoc, na pewno skorzystam :-)

paprotka
Wysłany: 17:23 (11.05)
Wakacje zbliżają się dużymi krokami więc trzeba zabrać się za ćwiczenia ;/

agula
Wysłany: 09:49 (12.05)
Próbowałam kiedyś "6 weidera" i szczerze przyznam, że jest to mega trudne. Trzeba mieć naprawdę silną motywację i wytrwałość, ja niestety tego nie miałam i się poddałam :(

paprotka
Wysłany: 12:09 (15.05)
To prawda jest to ciężki program ćwiczeń ale daje efekty :)

alisa
Wysłany: 16:15 (18.05)
Efekty są rewelacyjne :D brzuszek płaski umięśniony :) Aż chcę się już wakacje i wskoczyć w strój kąpielowy :D

bozena
Wysłany: 15:53 (27.05)
zobaczymy czy sie sprawdzi ten program ćwiczeń od dzisiaj zabieram się za siebie i później poisze efekty :)

cicik
Wysłany: 14:58 (29.05)
ja też się zabieram za ćwiczonka i jak w późniejszym czasie podzielę się wrażeniami :-)

agusia
Wysłany: 20:35 (30.05)
ja też w to wchodzę:)

franky
Wysłany: 11:49 (05.06)
I jak tam idą wam ćwiczenia i jak motywacja? Ja przez 3 tygodnie znowu troszkę ćwiczyłem a teraz jakoś straciłem chęci ;/

mamuska
Wysłany: 11:22 (08.06)
ale po tym są zakwasy, ja nie mogę, odpadam

franky
Wysłany: 17:15 (10.06)
No niestety, jak się długo nie ćwiczyło to po pierwszych dniach tego treningu mogą się pojawić zakwasy ;/

cicik
Wysłany: 10:39 (16.06)
motywacja jest bardzo duża;-) zaczęłam od biegania, wieczornych brzuszków, żeby przygotować ciało i organizm na większe wyczyny:-)

paprotka
Wysłany: 15:40 (21.08)
A możecie polecić jakieś zestaw ćwiczeń na ręce?

franky
Wysłany: 11:12 (25.08)
Pompki albo ćwiczenia z ciężarkami :)

fredka
Wysłany: 18:54 (25.08)
podciąganie na drążku tez jest dobre:-)

inka83
Wysłany: 08:33 (27.08)
Schematów ćwiczeń jest sporo, możesz poszukać na przykład w internecie zestaw dla siebie i go systematycznie wykonywać. Na nie których stronach po za opisem ćwiczenia można znaleźć dodatkowo filmik z całą gimnastyką.

wiki_09
Wysłany: 16:26 (16.03)
"6 weidera"- ciężki trening, ale przynosi efekty:)

poprzednia strona [1]  2 następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone