Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

rower

Kategoria: Uroda » Fitness
Autor Wypowiedź

maniek
Wysłany: 20:43 (28.03)
ktoś może polecić jaki jest odpowiedni rower? firma? zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem ja się do tego zabrać?

magik
Wysłany: 20:10 (30.03)
ja mam od wielu lat shimano, raczej taki rekreacyjny, nie wyczynowy, ale dział bez zarzutów, nic się nie łamie

cicik
Wysłany: 10:22 (30.05)
a koszyk do rowera gdzie kupię? kilka sklepów już zaliczyłam i nic:-(

agusia
Wysłany: 20:36 (30.05)
no fakt, może być problem, w sportowych sklepach takich akcesoriów nie dostaniesz

paulla
Wysłany: 08:38 (09.06)
polecam rowery firmy "kross" są one bardzo drogie ale rewelacyjne :) głównym ich atutem jest mega niska waga

cicik
Wysłany: 12:29 (11.06)
zwycięstwo!!! kupiłam koszyk do roweru ;-) tak długo i daleko szukała a okazało się w sklepie koło pracy jest sklep rowerowy i koszyków do wyboru do koloru.

Wiolka
Wysłany: 17:33 (14.06)
to tak zawsze... szukasz czegoś po całym mieście, a okazuje się, że było "pod nosem"

krasnal_1
Wysłany: 19:11 (23.06)
A jeśli można wiedzieć jak cenowo stoją te koszyki ??

cicik
Wysłany: 20:39 (24.06)
z cena jest właśnie różnie, ja kupiłam za 45zł, ale jest ruchomy i ma stabilne mocowanie, kumpela kupiła tez ostatnio za 15zł, tez ruchomy ale bez mocowania. generalnie ceny są różne.

bozena
Wysłany: 19:22 (26.06)
ceny zależne są też od materiału z którego wykonany jest koszyk i jaka wielkość. Ja widziałam granice od 15 do 130 zł :/

agusia
Wysłany: 11:16 (06.07)
cicik, a ten kosz co kupiłaś, to metalowy jest?

cicik
Wysłany: 20:20 (06.07)
metalowy:-)

kamila
Wysłany: 17:32 (21.01)
Jak sądzicie, czy jeżdżąc na rowerze można odchudzić nogi, czy wręcz przeciwnie, stworzyć ogromne mięśnie?

zolza
Wysłany: 18:13 (24.01)
na pewno wyrobisz sobie mięśnie, ale czy odchudzisz?? nie mam pojęcia

marlena905
Wysłany: 08:19 (15.04)
W większych miastach zapoczątkowano akcję wypożyczenia roweru za niewielką kwotę w wybranych punktach miasta. W Poznaniu jest ich kilka, m.in. na Półwiejskiej prawdopodobnie od dziś ma być taka możliwość. Co sądzicie o tym pomyśle? Osobiście słyszałam, że za granicą jest to bardzo rozpowszechnione.

tina
Wysłany: 19:32 (15.04)
Dopóki nie znajdzie się ktoś komu akcja ta będzie przeszkadzać to wszystko będzie ok. W przeciwnym razie wandale wkroczą do akcji. Ale generalnie fajnie, że robimy krok naprzód. Miejmy nadzieję, że to się sprawdzi.

matea
Wysłany: 09:47 (17.04)
Niestety system póki co się nie sprawdził, jest jakiś problem i od jutra ma działać dopiero.

zolza
Wysłany: 18:05 (17.04)
ja już słyszałam o pierwszych negatywnych reakcjach, komuś już zaczęły rowery przeszkadzać. Na Śródce wszystkie rowery straciły pedały:-// u Nas w Polsce to się nie przyjmie, My jako Naród nie potrafimy się zjednoczyć i cieszyć z udogodnień> ŻAL!!!

iwi
Wysłany: 18:32 (19.04)
No dokładnie. Mentalnie jesteśmy 100 lat za Murzynami. Jeśli coś nie jest naszą własnością to nie potrafimy tego uszanować.

aleksi
Wysłany: 14:50 (20.04)
Społeczeństwo zamiast się cieszyć, że robimy krok w przód to wszystko na odwrót. Człowiek nigdy nie myśli o kimś innym np o osobach, które nie mają samochodów. To przecież dla nich świetne rozwiązanie. Jesteśmy egoistami.

poprzednia strona [1]  2 następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone