Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Ćwiczenia na odchudzenie nóg

Kategoria: Uroda » Fitness
Autor Wypowiedź

jovka
Wysłany: 19:53 (16.09)
Czy ktoś może polecić? Takie od których nogi chudną, zamiast radośnie zwiększać swój obwód z powodu przyrostu mięśni... ;)

fit82
Wysłany: 15:48 (17.09)
nie ma ćwiczeń, dzięki którym możesz pozbyć się jedynie tkanki tłuszczowej bez rzeźbienia mięśni- jeśli taki efekt chcesz uzyskać, to chyba najlepsze jest po prostu odchudzanie, a w cięższych przypadkach odsysanie tluszczu ;)

jovka
Wysłany: 11:38 (18.09)
Tak, tylko właśnie sprawa jest taka, że jak się odchudzam - to nogi chudną na samym końcu...

ninka
Wysłany: 19:05 (18.09)
ja mam odwrotnie- wszelkie dodatkowe kilogramy odkładają mi się w postaci fałdek na brzuchu i później mam spore problemy z pozbyciem się tego paskudztwa ;P

agusia
Wysłany: 11:14 (20.09)
fit82 ma rację, może lepsze byłyby zabiegi kosmetyczne na same nogi?

fit82
Wysłany: 08:02 (21.09)
myślę, że mimo wszystko najlepszym i najtańszym sposobem jest ćwiczenie w domu. ale koniecznie jakiś zestaw ćwiczeń np. z płyty czy z gazety, żeby rozwijać różne partie mięśni. Ich przyrost będzie nieunikniony, ale będą wyglądać bardzo estetycznie, no i trochę tłuszczyku spalonego ;)

freddy
Wysłany: 11:13 (22.09)
ale ćwiczenia fitness nie powodują raczej takiego przyrostu mięśni jak ćwiczenia typowo siłowe, więc myślę jovka, że nie masz się czego obawiać.

ninka
Wysłany: 14:40 (22.09)
zgadzam się z freddy'm! wszelkie ćwiczenia fitness, pilates etc wzmacniają mięśnie, a to nie oznacza, że po miesiącu czy roku ćwiczeń będziesz wyglądać jak kulturystka ;)

Wiolka
Wysłany: 10:17 (24.09)
zgadzam sie, a nogi czy też inne parte będą ładnie wymodelowane

renaata
Wysłany: 12:40 (15.10)
Jest tez taki plus, że większa ilość tkanki mięśniowej pozwala tez lepiej kontrolować ilość tłuszczu w organizmie. :)

marlena905
Wysłany: 14:17 (14.01)
Ja też mam taki problem, talia ok. ale łydki masakra... nigdy nie mogę ich odchudzić, macie jakiś magiczny sposób?

akli178
Wysłany: 08:05 (29.01)
Niestety obawiam się,że magicznego sposobu nie ma..

matea
Wysłany: 14:13 (09.02)
Generalnie są partie ciała, które trudno odchudzić, wydaję mi się, że łydki do nich należą.

wiki_09
Wysłany: 14:44 (20.05)
Jak sądzicie czy jazda na rolkach wpływa na zmniejszenie łydek? Próbuje już wszystkich metod może to pomoże....

tina
Wysłany: 08:35 (22.05)
W wyrzeźbienie na pewno, ale typowe zmniejszenie nie sądzę.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone