Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Sporty nietypowe

Kategoria: Uroda » Fitness
Autor Wypowiedź

Nastka
Wysłany: 19:36 (14.05)
Jestem ciekawa czy i jakie sporty uprawiacie? Czy macie jakieś pasje np. zjazdy na linach czy oryginalne sztuki walki?

fit82
Wysłany: 10:30 (18.05)
od jakiegoś czasu trenuję wspinaczkę sportową i trochę górskiej. przygoda zaczęła się na uczelni kilka lat temu, a teraz żyję od jednego do drugiego wyjazdu w skały! marzy mi się jeszcze skok ze spadochronem!

ninka
Wysłany: 12:00 (18.05)
świetny motyw z tą wspinaczką! mi się marzy skok na bungee- ponoć w juwenalia będzie możliwość ;D

jovka
Wysłany: 15:18 (18.05)
ja miałam na studiach przygodę z szermierką - szpada. Było super, niestety sport ten jest dość kosztowny do uprawiania poza uczelnią.

friko
Wysłany: 10:35 (19.05)
Szermierka musi być bardzo ciekawa! Zawsze podobały mi się filmy, w których były pojedynki szermierzy.
Z kolei ja jestem raczej zwolennikiem sportów tradycyjnych- jazda na rowerze i pływanie to moje rarytasy!

renaata
Wysłany: 14:37 (25.05)
Przez jakiś czas uczyłam się jazdy konnej, bynajmniej nie wyczynowo, ale jak na mnie to już był sport ekstremalny ;)

mamuska
Wysłany: 20:00 (27.05)
najbardziej ekstremalnym sportem są zabawy z dziećmi... zwłaszcza dla dziadków:)

renaata
Wysłany: 17:48 (28.05)
Z pewnością :D Aż dziwne, że nie wyprodukowano ochraniaczy dla osób zajmujących się wyczynowo tą dyscypliną ;)

Nastka
Wysłany: 23:34 (15.06)
ninka, napisz jak tam skok. Zawsze miałam ochotę na coś takiego, ale jednoczesnie trochę obaw... :D

jovka
Wysłany: 20:47 (18.06)
A może zjazdy na linach? :) Wydaje mi się, że są nieco bardziej bezpieczne a z pewnością tańsze :D

ninka
Wysłany: 16:23 (21.06)
niestety jeszcze nie skoczyłam... ;( także cały czas skok na etapie planowania...

Nastka
Wysłany: 22:58 (21.06)
to w takim razie mam pytanie: jak poznać, że taki organizator skoków dobrze je przygotował i są bezpieczne? Czy można to sprawdzić np. po jakimś certyfikacie?

friko
Wysłany: 10:52 (26.06)
nic mi nie wiadomo o takich certyfikatach. natomiast można sprawdzić kompetencje samego organizatora- powinien mieć na pewno ukończony kurs do pracy na wsokościach ;)

fit82
Wysłany: 13:44 (27.06)
liny i cały sprzęt powinny mieć specjalne atesty.

Nastka
Wysłany: 16:56 (30.06)
To może trzeba po prostu poprosić, żeby instruktor skoczył pierwszy :D

agusia
Wysłany: 13:46 (01.07)
a co powiecie na paintball? Słyszałam, że świetna zabawa?

ninka
Wysłany: 18:04 (01.07)
zabawa świetna, ale trzeba uważać, żeby sobie nie narobić siniaków, bo tymi nabojami można nieźle oberwać ;)

Wiolka
Wysłany: 20:47 (02.07)
najbardziej boli w tyłek:)

fit82
Wysłany: 09:32 (03.07)
paintball to sport dla hardkorów ;P ale zabawa faktycznie przednia. Siniakami się nie przejmujcie, zejdą po jakichś dwóch tygodniach ;)

bas_ka
Wysłany: 21:19 (06.07)
dwóch tygodniach?? o rany nie brzmi to zachęcająco

poprzednia strona [1]  2 następna strona
Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone