Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

odchudzanie i efekt jojo

Kategoria: Zdrowie » Dietetyka
Autor Wypowiedź

jovka
Wysłany: 21:36 (21.11)
Jak skutecznie odchudzać się, żeby go uniknąć?

sara21
Wysłany: 18:26 (24.11)
chyba się nie da:(

Wiolka
Wysłany: 16:55 (27.11)
dieta pozwoli schudnąć, ale żeby utrzymać jej efekty trzeba zmienić nawyki żywieniowe na stałe.

jovka
Wysłany: 22:29 (12.12)
ok. czasami jednak decydujemy sie na bardziej restrykcyjna diete. jak szybko mozna chudnac, aby nie ryzykowac jeszcze szybszego powrotu do dawnej wagi?

Nastka
Wysłany: 23:39 (13.12)
Niektórzy twierdzą że 10 kg na miesiąc, ale to zapewne ciężka ściema ;)

agusia
Wysłany: 16:33 (14.12)
schudnąć szybko się da, ale po powrocie do starych nawyków i tak przytyje się z powrotem.

diabetyczka
Wysłany: 20:23 (20.12)
do tego z nawiązką.

jovka
Wysłany: 21:25 (21.12)
W takim razie ile i jak szybko, żeby to miało ręce i nogi? :)

basia
Wysłany: 19:36 (15.01)
Mnie się udało, jem wszystko, po prostu ograniczyłam porcje, które zjadałam. Nigdy nie najadam się "do pełna" i jem częściej, tylko, że mniej. Nie jestem za drastycznymi dietami, nie znam osoby, która mogłaby być na diecie całe życie.

hijkl
Wysłany: 19:45 (19.02)
pewnie, że się nie da ;D To jest nierealne :D jakiś czas ok, potem przerwa korzystamy z dobroci kuchni, i znów dieta :D

kamila
Wysłany: 18:33 (13.04)
Uważam, że im osoba więcej i szybciej schudnie tym ta waga szybciej powróci. Trzeba odchudzać się, ale nie w drastycznym tempie:)

fredka
Wysłany: 18:13 (17.04)
jak już ktoś zaczął się raz odchudzać, a ma tendencje do tycia to trzeba wagi pilnować non stop bo inaczej powrót do wcześniejszej wagi murowany.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone