Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Gdzie można zrobić i ile kosztują badania sprawdzające ojcostwo?

Kategoria: Lekarze i placówki medyczne » Diagnostyka
Autor Wypowiedź

ojciec
Wysłany: 07:55 (23.07)
Proszę o pomoc. Mam wątpliwości czy jestem ojcem mojego dziecka. Wydaje mi się że dziecko w cale nie jest podobne do mnie.

admin
Wysłany: 12:45 (24.07)
Jeżeli szukasz w Poznaniu to wykonuję takie badanie placówka Centrum Badań DNA link: kliknij tu

michu31
Wysłany: 09:20 (30.07)
Kolego ja słyszałem jeszcze o Łodzi, ale dokładnie to nie wiem.

maniek
Wysłany: 12:06 (17.07)
jeżeli dziecko nie jest do Ciebie podobne, to nie od razu musi to oznaczać, że nie jest Twoje!!!

franky
Wysłany: 07:57 (19.07)
Pewnie w każdym mieście znajdziesz jakąś dobrą placówkę, która się specjalizuje w tego typu badaniach.
...Ale myślisz, że na prawdę to dziecko może nie być "twoje"? Lepiej przemyśl tę decyzję jeszcze kilka razy...

alisa
Wysłany: 20:58 (27.07)
Albo warto usiąść z matką dziecka i poważnie porozmawiać. To, że nie jest podobne nie znaczy od razu, że nie Twoje. Czasami tak jest, że dziecko bardziej jest podobne tylko do jednego rodzica.

paulla
Wysłany: 21:07 (27.07)
Ceny są różne zależy od placówki i testu. Centrum Badań DNA na Mickiewicza 31 link, która jest wyżej tam standardowy test kosztuje 990zł. Natomiast jest również test expres, który kosztuję już 1599zł. Różnica między nimi jest w czasie realizacji standard czekasz od 10-14 dni, expres czekasz od 5-6 dni.

cicik
Wysłany: 17:56 (28.07)
lepiej dwa razy przemyśleć taka decyzję!!!

sara21
Wysłany: 21:13 (09.08)
jeśli się okaże, że jesteś jednak ojcem, to będziesz miał wyrzuty sumienia

franky
Wysłany: 08:01 (11.08)
Ale mnie zaskoczyła cena tego badania, strasznie dużo kosztuje ;/

cicik
Wysłany: 17:16 (12.08)
oooo matko.... cena rzeczywiście jest ogromna. To jest poważna decyzja i do tego kosztowna, więc naprawdę lepiej się dwa razy porządnie zastanowić!

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone