Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

(nie)kochane dziecko

Kategoria: Zdrowie » Ciąża
Autor Wypowiedź

aleksi
Wysłany: 13:52 (22.01)
Ostatnio czytałam artykuł o matkach, które nie kochają swoich dzieci, nie lubią spędzać z nimi czasu, przebywać w jednym pomieszczeniu itd,ale mimo tego uważają się za dobre matki, bo gotują, piorą, chodzą na wywiadówki. Szczerze mówiąc miałam ciarki jak to czytałam. Jedno wyklucza drugie. Co sądzicie na temat takich relacji?

lolin
Wysłany: 10:24 (24.01)
Trudno powiedzieć. Teoretycznie wydaje się to niemożliwe. No chyba, że była to ciąża nieplanowana (niechciana). Mimo wszystko w obu tych przypadkach jest o tragedia dla całej rodziny-matki i dziecka zwłaszcza.

matea
Wysłany: 07:55 (27.01)
Jest to nie do wyobrażenia, ponieważ zawsze rodzice, dziadkowie.. wariują dla takiego malucha, rozpieszczają, staje się oczkiem w głowie itd. Matka tym bardziej. Nie znam na szczęście nikogo kto miałby taki problem.

kamila
Wysłany: 17:21 (27.01)
Okropne, nie wiem jak można tak żyć. A może te kobiety są samotnymi matkami?

aleksi
Wysłany: 09:41 (28.01)
Te kobiety o których był artykuł miały pełne rodziny, mężów itd. Nie były to przykłady patologicznych rodzin, raczej tych klasycznych, gdzie jako tako się wiedzie.

akli178
Wysłany: 08:09 (29.01)
Masakra jakaś!! Dla mnie jest to nie di wyobrażenia ponieważ to się nawzajem eliminuje.. :(

iwi
Wysłany: 16:07 (05.02)
Moim zdaniem też, jak można uważać się za dobre matki w syt gdy nasze własne dziecko nas irytuje?

basia
Wysłany: 17:35 (04.03)
Historia nie taka sama, ale pod pewnymi względami podobna. Mam na myśli śmierć 6-miesięcznej Madzi z Sosnowca, o której słyszeli chyba wszyscy. Dla mnie ta matka jej też nie kochała...

ania951
Wysłany: 16:14 (09.03)
Na temat tej sprawy lepiej się chyba nie wypowiadać, ponieważ tutaj wiele trzeba wyjaśnić..

zolza
Wysłany: 08:04 (15.03)
moim zdanie te "MATKI" nie dorosły do swojej roli i wszystko je przerosło. Lepiej byłby dla nich samych, ale przede wszystkim dla dzieci, aby je oddały. jest tyle bezdzietnych rodzin, które chętnie by się nimi zajęły. to co się teraz dzieje przerasta ludzie pojęcia!!!!

tina
Wysłany: 17:30 (24.03)
śmierć Madzi z Sosnowca to dziwna sytuacja, ciągle się dowiadujemy czegoś nowego, więc nie wiadomo co tak naprawdę na ten temat myśleć. Ale skoro faktycznie było tak jak mówi oficjalna wersja, że dziecko zginęło w wyniku jakiegoś upadku to która matka jest skłonna nie wezwać pogotowia w takiej sytuacji? Nie rozumiem.

maniek
Wysłany: 08:16 (28.03)
co do małej Madzi, to jest bardzo wiele wątpliwości co tak naprawdę się tam wydarzyło. ale moim zdaniem to Matka zasłużyła na karę chociażby za bezczeszczenie zwłok, bo inaczej nie można tego nazwać!!!

tina
Wysłany: 20:19 (04.05)
Teraz rodzice będą gwiazdami TV, bo podobno film ma o nich powstać. Żal. pl. Takie rzeczy to tylko w Polsce.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone