Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Schizofrenia - największe wyzwanie psychiatrii
28 styczeń 2012
Omamy, urojenia, apatia - to tylko niektóre z objawów choroby psychicznej jaką jest schizofrenia... Różnorodność zaburzeń sprawia, że postawienie właściwego rozpoznania w przypadku schizofrenii jest trudne i często wymaga dużego zaangażowania lekar...

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Jak pomóc kobiecie w ciąży?

Kategoria: Zdrowie » Ciąża
Autor Wypowiedź

darek88
Wysłany: 18:37 (12.10)
Doradźcie mi. Moje kobieta jest w ciąży. Wiem, że to trudny dla niej okres, dlatego chce jej pomóc. Co mogę dla niej zrobić? Dodam, że bardzo źle znosi pierwsze miesiące.

krysia78
Wysłany: 11:55 (13.10)
Na pewno nie możesz żony denerwować. I nie odmawiać gdy chce coś zjeść :) Dla mnie najlepszą rzeczą podczas ciąży jaką robił dla mnie mąż był masaże. A zwłaszcza w końcowym etapie, masaż stóp.

mamuska
Wysłany: 18:04 (29.10)
na pewno będzie jej lżej jeśli pomożesz jej w codziennych obowiązkach w domu, wyręczysz w zakupach. Prościej będzie jeśli ją zapytasz o to, czego potrzebuje czy w czym mógłbyś pomóc. Na pewno chętnie powierzy Ci rozwieszenie prania czy ugotowanie obiadu.

fredka
Wysłany: 10:24 (03.09)
bądź cały czas przy żonie, wspieraj ją i nie odmawiaj zachcianek:-)

maniek
Wysłany: 13:21 (19.09)
pomoc zonie nie dotyczy tylko czasu kiedy jest w ciąży, cały czas należny ją wspierać i pomagać!!!

matea
Wysłany: 18:10 (08.01)
Popieram! O kobiety trzeba dbać :).

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone