Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

Krzywa przegroda nosowa

Kategoria: Zdrowie » Choroby
Autor Wypowiedź

Prince_82
Wysłany: 17:23 (13.11)
Mam ciągle katar i ból zatok. Lekarz stwierdził, że przyczyną może być krzywa przegroda nosowa i zalecił zabieg. Zależy mi na tym, żeby jak najkrócej przebywać w szpitalu i w ogóle nie jestem tak w 100% przekonany ... Może są jakieś inne metody? Czy ktoś miał podobny problem i wie jak to w praktyce wygląda?

tomasz76
Wysłany: 15:15 (25.11)
Są takie szpitale, gdzie zamiast leżeć tydzień możesz być wypuszczony do domu następnego dnia, max po 3 dniach. Tylko musisz zapytać lekarza, czy ten zabieg też się da tak wykonać.

renaata
Wysłany: 15:19 (03.12)
A czy takie zabiegi z krótszym czasem przebywania w szpitalu można robić też u dzieci?

freddy
Wysłany: 19:43 (13.12)
ale lekarz podejrzewa czy już stwierdził krzywa przegrodę? Bo może nie ma sie czego bać?

fredka
Wysłany: 10:16 (03.09)
jeżeli chodzi o dzieci to tez należałoby wcześniej zapyta lekarza. zazwyczaj przed takimi zabiegami jest wykonywana ponowna konsultacja i może się okazać że zabieg nie będzie konieczny.

basia
Wysłany: 08:27 (28.12)
Moja koleżanka miała wykonywaną operację przegrody nosowej i wszystkie dolegliwości ustąpiły. Wyszła ze szpitala po 3 dniach.

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone