Szukana fraza:Kategoria:
Specjalizacja:
Województwo:
Miasto:
Dzielnica:
 Umowa z NFZ

Mamy maj, mamy alergie...
01 maj 2012
Słoneczne miesiące to trudny czas dla alergików. Gdy wszystko wokół zieleni się i kwitnie, oni kichają, mają katar i zaczerwienione spojówki. Choroby wywołane przez alergeny, stały się bardzo częstym zjawiskiem w ciągu ostatniego półwiecza....

Logowanie
Dla pacjentów
Ciąża
Dziecko
Dla lekarzy
Do pobrania
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać informacje
o nowościach w serwisie dodaj swój
adres e-mail:
Zapisując się do Newslettera
akceptujesz jego Regulamin

Forum

usuwanie nadżerki

Kategoria: Zdrowie » Choroby
Autor Wypowiedź

Anna79
Wysłany: 18:50 (06.05)
czy znacie jakieś metody usuwania nadżerki? czy tylko wypalanka?

studentka
Wysłany: 15:34 (22.05)
ja słyszałam też o metodzie związanej z zamrażaniem, ale szczegółów nie znam.

anka21
Wysłany: 20:39 (03.10)
Podobno są też w miarę skuteczne metody farmakologiczne. Ale to zależy chyba od wielkości nadżerki. (Chyba najlepiej skonsultować to z ginekologiem).

krysia78
Wysłany: 20:50 (19.10)
Farmakologicznie moja przyjaciółka leczy się już parę miesięcy i jak na razie nic jej nie pomaga. Dostawała lek hormonalny i było o wiele gorzej. Do tego przyjaciółka czuła się bardzo źle. Uważajcie na takie leki ponieważ kolejna ginekolog powiedziała że lepiej hormonalnych tabletek na ten problem nie stosować.

maniek
Wysłany: 20:32 (04.10)
moim zdaniem najlepsza jest wypalanka, i ma się spokój. Do farmakologi nie jestem przekonana:)

aleksi
Wysłany: 10:23 (17.02)
Istnieją takie sposoby leczenia jak: Koagulacja chemiczna, Elektrokoagulacja, Kriokoagulacja, Fotokoagulacja. Można w internecie poczytać o tych metodach, nie będę wszystkich tu opisywać, bo zajęłoby mi to sporo miejsca ;).

Oferujemy informację medyczną na terenie miast: Poznań, Szczecin, Zielona Góra, Gdańsk. Nasi specjaliści: psycholog, stomatolog, ortopeda, okulista, ginekolog, dermatolog, ortodonta. Przeczytasz wiadomości na tematy: rehabilitacja, usg, implanty. Znajdziesz u nas także apteki oraz forum medyczne.
  © Wszystkie prawa zastrzeżone